Select Country
Search Icon
ARCHIFYNOW > PROJECT > Bala’s Retail Popup

Bala’s Retail Popup

BY
Firm
Ringo Studio
Location
NYC, USA
Year
2022
VIEW PROJECT

Bala’s new retail pop-up is a playground, actively connecting shoppers to the brand’s design-forward fitness products. The space invites visitors to work out amid scaled-up versions of Bala’s visually compelling products. These sculptural elements create nooks for testing, touching, and trying out in-person. Organized chromatically, distinct zones immerse visitors in the color space of the band, heightening the sense of place and identification with the brand. The tactile experience culminates in a lush, pink room with a furry carpet and velvet curtains.

Bala’s Retail Popup

Bala’s Retail Popup

Bala’s Retail Popup

Bala’s Retail Popup

Bala’s Retail Popup

Bala’s Retail Popup

Bala’s Retail Popup

Bala’s Retail Popup

This article originally appeared on ringo-studio.com

Archifynow
blog platform
ArchifyNow is an online design media that focuses on bringing quality updates of architecture and interior design in Indonesia and Asia Pacific. ArchifyNow curates worthwhile design stories that is expected to enrich the practice of design professionals while introducing applicable design tips and ideas to the public.
More from archifynow