• icon product grey Products
  • icon professional grey Professionals
  • icon project grey Projects
  • icon photos grey Inspiration
  • icon blog grey Articles

OPTION

ASC SALON | PARNELL

Parnell

A veiled entry leads into the ground floor of the salon, which is designated for cutting and styling, while upstairs is a comfortable lounge area for those undergoing lengthy treatments, complete with a coffee machine and a bar stocked with wine and beer. Black steel workstations with integrated LED lighting feature across both floors, helping to transform the heritage building into a more contemporary space. The harder, more industrial elements of the design, such as glass, polished concrete and metal, are offset with warming textures like wood and touches of colour. The larger, airier space upstairs boasts a high stud and heritage sash windows creating a sense of calm.

A veiled entry leads into the ground floor of the salon, which is designated for cutting and styling, while upstairs is a comfortable lounge area for those undergoing lengthy treatments, complete with a coffee machine and a bar stocked with wine and beer. Black steel workstations with integrated LED lighting feature across both floors, helping to transform the heritage building into a more contemporary space. The harder, more industrial elements of the design, such as glass, polished concrete and metal, are offset with warming textures like wood and touches of colour. The larger, airier space upstairs boasts a high stud and heritage sash windows creating a sense of calm.

  • FIRM

    Material Creative

  • Type

    Wellness & Spa

  • Area Size

    150 Sqm

  • Design Style

    Modern

  • Architect / Designer

    Material Creative

  • Location

    Auckland

  • Photographer

    Jeremy Toth

  • Status

    Completed

  • Year

    July, 2017

Choose Another Product
Choose Another Product
Choose Another Product
Cancel
Compare
AU - HK - ID - MY - NZ - PH - SG

Share This Professionals

Send Message to Professionals

Save Companies