OPTION

KOPI HAUS ALFRESSCO DINING, HOLIDAY INN RESORT

Port Moresby, Papua New Guinea

The existing Kopi Haus Function and Dining Room within the Holiday Inn Resort, desired an additional alfresco dining zone which seamlessly transitioned out to the Gekko Bar and tropical pool area. A splayed timber roof extends above approximately eighty additional seats, creating a tranquil dining experience within the lush poolside landscape. The tropical theme is accentuated through the use of natural finishes such as the timber decking and columns and a reed ceiling. The decking and columns are boarded by stone features which blend into the landscaping.

The existing Kopi Haus Function and Dining Room within the Holiday Inn Resort, desired an additional alfresco dining zone which seamlessly transitioned out to the Gekko Bar and tropical pool area.

A splayed timber roof extends above approximately eighty additional seats, creating a tranquil dining experience within the lush poolside landscape.

The tropical theme is accentuated through the use of natural finishes such as the timber decking and columns and a reed ceiling.

The decking and columns are boarded by stone features which blend into the landscaping.

  • FIRM

    ETS Architects

  • Type

    Restaurants, Canteens, Cafe Food Outlets, Licensed Bars

  • Design Style

    Rustic, Tropical

  • Architect / Designer

    ETS Architects

  • Location

    Overseas

  • Status

    Completed

Choose Another Product
Choose Another Product
Choose Another Product
Cancel
Compare

Share This Professionals

Send Message to Professionals

Save Companies