OPTION

Laneway Fonzie

Australia

A new double garage and rumpus room for three teenage boys; detached from the existing residence with access to a rear lane. A much-welcomed addition to a family home, providing space to unwind and socialise independently. The two-storey structure sits comfortably within its context without encroaching on the modest backyard area. It is clad externally with express jointed, black stained plywood and wrapped in a timber batten screen at the upper level. The screen obscures outlook from the rumpus room, minimising overlooking issues, while providing protection from the sun. At night, the warm glow through the battens creates a lantern-like effect.

A new double garage and rumpus room for three teenage boys; detached from the existing residence with access to a rear lane. A much-welcomed addition to a family home, providing space to unwind and socialise independently.

The two-storey structure sits comfortably within its context without encroaching on the modest backyard area. It is clad externally with express jointed, black stained plywood and wrapped in a timber batten screen at the upper level.

The screen obscures outlook from the rumpus room, minimising overlooking issues, while providing protection from the sun. At night, the warm glow through the battens creates a lantern-like effect.

  • FIRM

    Architects Ink

  • Type

    Single Dwellings, Residential Estate

  • Area Size

    90 Sqm

  • Design Style

    Minimalist, Modern

  • Architect / Designer

    Architects Ink

  • Location

    South Australia

  • Status

    Completed

Choose Another Product
Choose Another Product
Choose Another Product
Cancel
Compare

Share This Professionals

Send Message to Professionals

Save Companies