OPTION

The Deli Co.

Highett

Beneath a new apartment building in Highett, Ewert Leaf have designed the fit out for a new organic fine food store. The design incorporates shelving for packaged goods, a walk-in cheese room, a servery counter and tables for fresh produce and cheese for tasting. The colours of concrete and natural timber are contrasted by the cool blue of timber lining boards, table supports and the metal frame of the cheese room. Floors are dominated by large concrete tiling, with the servery counter and produce tables highlighted by Spanish feature tiles. Interest is created and volume broken up by metal and timber light fittings hanging at varying heights over the produce tables.

Beneath a new apartment building in Highett, Ewert Leaf have designed the fit out for a new organic fine food store.

The design incorporates shelving for packaged goods, a walk-in cheese room, a servery counter and tables for fresh produce and cheese for tasting.

The colours of concrete and natural timber are contrasted by the cool blue of timber lining boards, table supports and the metal frame of the cheese room.

Floors are dominated by large concrete tiling, with the servery counter and produce tables highlighted by Spanish feature tiles.

Interest is created and volume broken up by metal and timber light fittings hanging at varying heights over the produce tables.

  • FIRM

    Ewert Leaf

  • Type

    Showrooms, Retail Warehouse, Retail Market

  • Area Size

    185 Sqm

  • Design Style

    Industrial, Modern

  • Architect / Designer

    Ewert Leaf

  • Location

    Victoria

  • Status

    Completed

  • Year

    April 2016

  • Duration

    1 year

Choose Another Product
Choose Another Product
Choose Another Product
Cancel
Compare

Share This Professionals

Send Message to Professionals

Save Companies