Select Country
Search Icon
ARCHIFYNOW > PROJECT > Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

BY
Firm
N O T Architecture
Location
TTDI, KL
Year
2018
A major renovation to an existing single storey intermediate terrace house to 2 1/2 storey located at TTDI KL. The aim is adopting minimalist design approach for the building appearance yet maximising the internal spatial arrangement and usage. The internal usage is reversed from the conventional approach by relocating the living and dining halls to upper level, creating an interesting and spacious double volume space with the insertion of mezzanine floor.

The house is almost fully furnished with bare concrete, bringing modern industrial character and raw charm into the interior spaces.

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

Concrete Jungle House

This article originally appeared in notarchitecturesdnbhd.com

Archifynow
blog platform
ArchifyNow is an online design media that focuses on bringing quality updates of architecture and interior design in Indonesia and Asia Pacific. ArchifyNow curates worthwhile design stories that is expected to enrich the practice of design professionals while introducing applicable design tips and ideas to the public.
More from archifynow