• icon product grey Products
  • icon professional grey Professionals
  • icon project grey Projects
  • icon photos grey Inspiration
  • icon blog grey Articles

OPTION

Fresenius Medical Care

88 Gloucester Road, Wan Chai

Fresenius Medical Care (FMC) made the difficult decision to move out of its parent company's office to ensure sufficient space for its growing business. Interspace applied our unique design perspective on blending of functional areas and public-private interactions to deliver a modern, convenient office with absolutely no wasted space.

 

Intensive consideration was given to maximizing the utility of FMC's new space while embracing modern design conventions. The pantry was pulled out of the back office to become the office's main design and functional feature. Switchable privacy glass for the conference room is an easy "in use" indicator while also ensuring that whenever the room is unoccupied, natural light flows unobstructed to the front office area.

Multi-functional Collaboration Space

This multi-purpose collaboration table divides the pantry from the common corridor of Fresenius Medical Care's office. Situated near the entrance and conference room, this standing counter plays multiple roles as a warm up/cool down area, a quick meeting space for the sales team, casual seating for guests, and a comfortable space for staff to relax during breaks or lunch hour.

Sleek & Tidy Pantry

Featuring fully integrated appliances, this sleek and tidy pantry doesn't need to be hidden. In fact, it is prominently displayed at the entrance to FMC's new office.

Bright & Cheerful Office Area

A fully glazed partition system allows natural light to pour into the office area, while doors with integrated dropseals and closers ensure that even in such a cozy space, privacy is maintained. Black aluminium profiles are a visual cue negating the need for any frosted film on the glass walls.

Fresenius Medical Care (FMC) made the difficult decision to move out of its parent company's office to ensure sufficient space for its growing business. Interspace applied our unique design perspective on blending of functional areas and public-private interactions to deliver a modern, convenient office with absolutely no wasted space.

 

Intensive consideration was given to maximizing the utility of FMC's new space while embracing modern design conventions. The pantry was pulled out of the back office to become the office's main design and functional feature. Switchable privacy glass for the conference room is an easy "in use" indicator while also ensuring that whenever the room is unoccupied, natural light flows unobstructed to the front office area.

Multi-functional Collaboration Space

This multi-purpose collaboration table divides the pantry from the common corridor of Fresenius Medical Care's office. Situated near the entrance and conference room, this standing counter plays multiple roles as a warm up/cool down area, a quick meeting space for the sales team, casual seating for guests, and a comfortable space for staff to relax during breaks or lunch hour.

Sleek & Tidy Pantry

Featuring fully integrated appliances, this sleek and tidy pantry doesn't need to be hidden. In fact, it is prominently displayed at the entrance to FMC's new office.

Bright & Cheerful Office Area

A fully glazed partition system allows natural light to pour into the office area, while doors with integrated dropseals and closers ensure that even in such a cozy space, privacy is maintained. Black aluminium profiles are a visual cue negating the need for any frosted film on the glass walls.

  • FIRM

    Interspace

  • Type

    Other Health

  • Design Style

    Contemporary

  • Architect / Designer

    Insterspace

  • Location

    Hong Kong

  • Status

    Completed

Choose Another Product
Choose Another Product
Choose Another Product
Cancel
Compare
AU - HK - ID - MY - NZ - PH - SG

Share This Professionals

Send Message to Professionals

Save Companies