• icon product grey Products
  • icon professional grey Professionals
  • icon project grey Projects
  • icon photos grey Inspiration
  • icon blog grey Articles

OPTION

Persol Kelly Hong Kong HQ

Gateway, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Our concept is to design a contemporary and minimal interior to grasp a sophisticated and professional atmosphere in the office of an international human resource company.

In the reception area, white and grey are adopted as the main color tone to give a warm and natural ambiance, welcoming the guests and visitors. We have decided to use wooden flooring for the area as it enhances the spatial qualities by emitting light from the spotlights used on the ceiling.

In the Lounge area, we have used the same materials and colors with a touch of yellow and mint green to give a sense of vitality and talent, enhancing the interaction and communications between people.

Instead of walls and partitions, we have decided to make use of patterns on flooring and ceiling to differentiate the interior space into several areas with different levels of privacy.

Enjoying the spectacular view of Victoria Harbor, the meeting rooms with large glass partitions framed in black obtain as much natural light as possible. With a white-brick wall and black and wooden furniture, each room looks like a studio- a space where personality, talent, and creativity are expressed, rather than a meeting room in an office.

Our concept is to design a contemporary and minimal interior to grasp a sophisticated and professional atmosphere in the office of an international human resource company.

In the reception area, white and grey are adopted as the main color tone to give a warm and natural ambiance, welcoming the guests and visitors. We have decided to use wooden flooring for the area as it enhances the spatial qualities by emitting light from the spotlights used on the ceiling.

In the Lounge area, we have used the same materials and colors with a touch of yellow and mint green to give a sense of vitality and talent, enhancing the interaction and communications between people.

Instead of walls and partitions, we have decided to make use of patterns on flooring and ceiling to differentiate the interior space into several areas with different levels of privacy.

Enjoying the spectacular view of Victoria Harbor, the meeting rooms with large glass partitions framed in black obtain as much natural light as possible. With a white-brick wall and black and wooden furniture, each room looks like a studio- a space where personality, talent, and creativity are expressed, rather than a meeting room in an office.

  • FIRM

    Artta Concept Studio

  • Type

    Offices

  • Area Size

    1300 Sqm

  • Design Style

    Modern

  • Architect / Designer

    Arthur Tang, Natalie Chan, Cherry Ho

  • Contractor

    Yiu Cheong Development

  • Location

    Hong Kong

  • Photographer

    GiganticForehead

  • Status

    Completed

  • Year

    2019

  • Duration

    4 months

Choose Another Product
Choose Another Product
Choose Another Product
Cancel
Compare
AU - HK - ID - MY - NZ - PH - SG

Share This Professionals

Send Message to Professionals

Save Companies