• icon product grey Products
  • icon professional grey Professionals
  • icon project grey Projects
  • icon photos grey Inspiration
  • icon blog grey Articles

OPTION

KFC Bukit Raja

Bukit Raja

The mass of the building is conceived visually as a cabin ‘lifted’ from the ground with accentuation of KFC’s iconic red colour highlighting the elements like the roof canopy and window coping. A giant scaled-up KFC Chicken Bucket grace visitors at the top of the main entrance, functioning as an lit up KFC advertisement mounting surface that form the landmark beacon for the township.

The design of the interior is an extension of the exterior concept mixing Art Deco, Modernist style language but executed to contemporary material and technique. KFC customer can find retro café car seat style dining and classic mid-century Art Deco arches detailing in the interior.

Customer will be greeted by a giant KFC Bucket form foyer at main entrance. Some of the dining area seating is part of concrete façade curved shape bay window ledge. The form of the curved window ledge seeing from exterior give the overall building a floating retro ‘lifted cabin’ effect.

The overall architectural design and the big KFC bucket are iconic design statement that attract people’s attention hopefully from all over Klang Valley and beyond. We hope this KFC and Drive-thru not just providing F&B services but also an ‘Instagramable’ destination where people love to visit, gather and share their experience of their time spent here.

The mass of the building is conceived visually as a cabin ‘lifted’ from the ground with accentuation of KFC’s iconic red colour highlighting the elements like the roof canopy and window coping. A giant scaled-up KFC Chicken Bucket grace visitors at the top of the main entrance, functioning as an lit up KFC advertisement mounting surface that form the landmark beacon for the township.

The design of the interior is an extension of the exterior concept mixing Art Deco, Modernist style language but executed to contemporary material and technique. KFC customer can find retro café car seat style dining and classic mid-century Art Deco arches detailing in the interior.

Customer will be greeted by a giant KFC Bucket form foyer at main entrance. Some of the dining area seating is part of concrete façade curved shape bay window ledge. The form of the curved window ledge seeing from exterior give the overall building a floating retro ‘lifted cabin’ effect.

The overall architectural design and the big KFC bucket are iconic design statement that attract people’s attention hopefully from all over Klang Valley and beyond. We hope this KFC and Drive-thru not just providing F&B services but also an ‘Instagramable’ destination where people love to visit, gather and share their experience of their time spent here.

  • FIRM

    Choo Poo Liang Architect (CPLA) + (O2DA)

  • Type

    Restaurants, Canteens, Cafe Food Outlets, Licensed Bars

  • Area Size

    200 Sqm

  • Design Style

    Retro

  • Location

    Selangor

  • Status

    Completed

  • Year

    2021

Choose Another Product
Choose Another Product
Choose Another Product
Cancel
Compare
AU - HK - ID - MY - NZ - PH - SG

Share This Professionals

Send Message to Professionals

Save Companies