• icon product grey Products
  • icon professional grey Professionals
  • icon project grey Projects
  • icon photos grey Inspiration
  • icon blog grey Articles

OPTION

Ranhill Berhad

Malaysia

This floor has been designed for 5 individuals at the apex of their organizational structure. A minimalist approach employs a reduced palette of rich materials to achieve this. Walking through the corridor leading to the office, one experiences a beech veneer wall on one side and limestone wall on the other passing a glass pivoted door; you would enter the main floor and see the POD which sits in the middle of the room. On the right is a smaller meeting room which is located on one end of the primary spatial axis. At the other end is a servery accented by a long bench and a waiting lounge. The back wall consists of further pivot doors which lead to the back-of-house. All offices are located on the edges of the floor. The POD is designed as both a sculptural element as well as a focus for the large floor space. The framing of this conference room alludes to the idea of structure while its wall of closed and open panels, alludes to a sense of transparency and lightness fitting in well to a contemporary expression in design.

This floor has been designed for 5 individuals at the apex of their organizational structure. A minimalist approach employs a reduced palette of rich materials to achieve this. Walking through the corridor leading to the office, one experiences a beech veneer wall on one side and limestone wall on the other passing a glass pivoted door; you would enter the main floor and see the POD which sits in the middle of the room. On the right is a smaller meeting room which is located on one end of the primary spatial axis. At the other end is a servery accented by a long bench and a waiting lounge. The back wall consists of further pivot doors which lead to the back-of-house. All offices are located on the edges of the floor. The POD is designed as both a sculptural element as well as a focus for the large floor space. The framing of this conference room alludes to the idea of structure while its wall of closed and open panels, alludes to a sense of transparency and lightness fitting in well to a contemporary expression in design.

  • FIRM

    iPartnership Malaysia Sdn Bhd

  • Type

    Offices

  • Design Style

    Modern

  • Location

    Kuala Lumpur & Putrajaya

  • Status

    Completed

Choose Another Product
Choose Another Product
Choose Another Product
Cancel
Compare
AU - HK - ID - MY - NZ - PH - SG

Share This Professionals

Send Message to Professionals

Save Companies